|
O blog-u izdrugogugla.blog381.com | 20 Novembar 2008.
Blog I2U do sada je pretrpeo veliki broj preseljenja i izmena, što u načinu pisanja, a tek da ne pričam o layoutu tj. dizajnu (to mi je bolna tačka, da blog uvek izgleda drugačije i sveže tj. meni slaba tačka u blogovanju). Prvobitna ideja blog-a je bila upravo ovo što krećem da pišem u trećoj sezoni. Tek posle tri sezone pisanja i iza tog pisanja preko dve hiljade vaših komentara, napokon će se realizovati misija ovog blog-a, a to je da kroz zajedničko razmišljanje, iznošenja stavova, mišljenja i pravljenja jednostavnih životnih simulacija uočimo nešto što vrlo često brzo uočimo kod drugih i britkog i slobodnog jezika to uglavnom osudimo, ne razmišljajući da bi možda upravo i mi u nekoj takvoj situaciji dalje...
SIVO smedja freeman1.blog381.com | 19 Novembar 2008.
Po ovom stolu prosucu svu svoju pamet manirom kockara velikog srca i malog kurca Rasuti ko shareni klikeri bljestace sjajni delovi mozga sve dok sivo svetla ne predje u sivo smedju Ovo je kraj? Ma nije,jebesh takav kraj Kolotechina mojih misli josh valjda nije razlog za tako usrani kraj Idem iz pochetka dalje...
BIOSKOP PONOVO RADI freeman1.blog381.com | 16 Novembar 2008.
Jbt,pa ovaj blog sljaka,a ja pojma nemam o tome! Kao i sa vicevima,uvek ih zadnji cujem,pa se onda jedini smejem. I tako ispadnem glup u drustvu.Lepo.Bas sam se bio odmorio od blogerisanja i zarekao, da vise necu da prodajem sebi i drugima,muda za bubrege. Dosta je toga bilo. Nikada necu prezaliti vreme izgubljeno,u tipkanju za blog. Ali,posto sam neko,ko se saplice vise puta o isti kamen,dakle,notorna budala,nastavicu putem,koji ne vodi ama bas nikuda. Hm,dobro `ajde,mozda u jebenu autodestrukciju. Ali,koga jos zabole za to? dalje...
Deda Mraz - istina ili zabluda?! alekta.blog381.com | 15 Novembar 2008. | 3 komentara
Neko se potrudio da prikupi prilichno zanimljiva "nauchna" objashenjenja i dokaze o nepostojanosti tog chuvenog debeljushkastog dedice koji nas svake nove godine obraduje poklonchicima spushtajuci se niz neverovatno uske dimnjake. Pa kaze: ...Na svetu postoji otprilike 2 milijarde dece (osoba ispod 18 godina). Ipak, kako Deda Mraz ne posećuje Muslimane, Hinduse, Židove i Budiste, količina posla na Božic se smanjuje na 15%, odnosno sveukupnih 378 miliona dece (prema Odeljenju za populacijske statistike). Prema proseku od 3.5 dece po kući, Deda Mraz mora posetiti 108 miliona domova, ako pretpostavimo da u svakoj datoj kuci postoji barem jedno dobro dete. Deda Mraz ima oko 31 sat Božica za rad, zahvaljujući različitim vremenskim dalje...
Docko i Mare.... orpheus.blog381.com | 13 Novembar 2008.
Nekad bilo, sad se pripoveda. Ma ne, čak se i ne pripoveda, više bih rekao cinično, podrugljivo i ko zna kako se ismeva to vreme. Vreme kad je ... ma zajebi, proradi u meni neka seta kad krenem o tim vremenima, iako sam bio "šta zna dete". Nego, sećate se, pisao sam vam već o Gajdašu Docku i njegovoj ženi Mari. Pisao, i obećao da ću nekad da dovršim priču. Elem, u to vreme na teritoriji opštine gde sam živeo održavali su se "susreti sela". Pobednik takmičenja imao je plasman na republičko takmičenje itd itd itd. no to je manje bitno. Kakve su to pripreme za takmičenje bile, čudo jedno. Danima smo trenirali, učili, trenirali, uigravali se, menjali mesta, menjali discipline da bi napravili dobitnu kombinaciju. Svako selo dalje...
Egocentričnost izdrugogugla.blog381.com | 13 Novembar 2008. | 21 komentara
Kada sam pročitao objavljeni post kod "advokatice", iskreno bilo je čitanje bez nekog prevelikog razmišljanja šta napisati kao komentar. I tako sam i odgovorio, brzo! Verovatno je moj komentar onakav kako bi svako u trenutku simulacije odreagovao, ali zamislite da se nađete zaista u jednoj takvoj situaciji sa jednim takvim prijateljem!? Polazeći sa sopstvenog aspekta, moja reakcija navedena u komentaru kod advokatice, a deo komentara koji se odnosi na moju simulacionu reakciju je glasio: odreagovao bih ovako: “Znas sta, ako ti se ne svidja i to me zabole. Mene su u selu ucili poklon se u zube ne gleda, a ako si me zvala zbog poklona, onda bolje da i nisi” i onda bih joj sve u lice srucio, onako posteno. - ovo je kulturnija dalje...
Ma nismo, stvarno! mmmila.blog381.com | 11 Novembar 2008. | 1 komentar
- Kad ste se smuvali vas dvoje? – upitala me je najbolja drugarica ulazeći. Ulazna vrata joj je otvorio ON, dok sam ja spremala večeru za nas troje. - Nismo se smuvali. - A tako? Dobro, znači još niste shvatili. Pojma nisam imala šta joj to znači. On i ja smo, doduše, stalno zajedno, delimo, što bi se reklo, i dobro i zlo, ali stvarno se nismo smuvali. Naše druženje je počelo kada sam ja raskinula sa dečkom. To je faza u životu kada su svi muškarci svinje, idiJoti, kreteni i nadmene budale. I u toj fazi omiljena odeća je pidžama, kuća puna ljubavnih filmova koje sam gledala plačući od uvodne do odjavne špice. A On bi sedeo na podu, brisao pidžamu kada je isflekam, dalje...
Stani malo Obama, gdje ti se žuri ... nemresbilivit.blog381.com | 10 Novembar 2008. | 1 komentar
Prolazi vrijeme, a i što će! Dosadno mu sa nama pa neprestano ide ne bi li konačno izašlo iz kenozoika i naišlo na nešto interesantnije nego što su ljudi. Kada bi se takvo što desilo, brijem da bi i vrijeme malčice stalo. Odmorilo bi, misliš li da je lako pičiti stotinama miliona godina bez prestanka? Evo i ja pičim, uglavnom prebrzo, često i bez valjanog razloga. Teško mi se sjetiti gdje nisam bio, a još teže gdje sam sve bio jučer. I taman kad bih zastao, taman kad pomislim da sam naletio na nešto vrijedno stajanja, iskrsne razlog koji me natjera da ispružim korak. Ni oka da sklopim. Budan sanjam. Sjećam se, jednom je i svjetlost ostala kao ukopana kada je moj život projurio. I tako, svi nekuda žure, netko za dalje...
Domaći e-marketing: san ili stvarnost? wisdom.blog381.com | 9 Novembar 2008.
Ovo je veoma specifična tema, te sam odlučio da je stavim kao zasebnu stranu i time započnem jednu od većih diskusija na blogu. Nema sumnje da većina ljudi, na ovaj ili onaj način, želi da bude viđena u domenu web-a, bilo da su to pojedinci koji imaju svoje privatne prezentacije, forume, diskusije i blogove poput ovog, ili su to pak vrhunski profesionalci koji imaju cilj da svoje proizvode i usluge u što boljem svetlu predstave domaćem i globalnom tržištu. Koja je situacija kod nas? Ovakvo pitanje nas navodi na dublje razmišljanje o e-marketingu u Srbiji danas. Postoje dve opcije: boriti se za što bolju poziciju na pretraživačima ili stajati po strani i gledati kako drugi uzimaju parče Vašeg kolača. Međutim, nije sve dalje...
lujferdinan.blog381.com | 9 Novembar 2008.
I tako sam se probudio. U ocajnom stanju. Svemu je kriv rani jutarnji poziv. Ljudi su bezumni. Telefon je zvonio i zvonio i kada sam se konacno ubedio da ustanem prestao je da zvoni. Gledao sam slusalicu sa mrznjom u ocima gotovo celi minut, a onda sam skrenuo pogled prema satu. Sest i petnaest. Lepota. To je otprilike kolicina piva koje sam polokao sinoc(6+15). Ti i onako nisi poznat po spavanju, kazem sebi. Spavam cetiri -pet sati u proseku. Neki moju blagu nervnu rastrojenost dovode u vezu upravo sa time. Ali sest i petnaest... Ko normalan ustaje subotom u sest i petnaest?Onaj ko treba da bude u podne u Amsterdamu... A putuje na rolerima...To je jedna od onih vecitih enigmi: sta je starije kokoska ili jaje; zasto jako debele zene dalje...
| |